Verzorgingen

Ben jij bezorgd om uitdunnend of beschadigd haar? Dan is het van cruciaal belang om je hoofdhuid gezond te maken.

Deze klinische behandeling, in combinatie met een spray voor dertig dagen, zorgt hiervoor.

Het principe

De gezondheid van de hoofdhuid ligt zeer vaak aan de basis van beschadigd of uitdunnend haar.   De HydraFacial Keravive behandeling is een gloednieuwe behandelingsmethode die op ontspannende manier zorgt voor een diepe reiniging, het voeden en het hydrateren van de hoofdhuid.   Dit zorgt op zijn beurt voor dikker en gezonder haar.   De technologie van HydraFacial zorgt voor het insluizen van een mix van peptiden en groeifactoren van de nieuwste generatie.

Maar wat zijn oorzaken van een gebrekkige gezondheid van de hoofdhuid?

 • Verstopte haarzakjes
 • Ophooping van dode huidcellen.
 • Slechte doorbloeding
 • Droge hoofdhuid

Het resultaat is beschadigd en uitdunnend haar.

Hoe is de behandeling opgebouwd?

,De HydraFacial technologie reinigt, exfolieert en stimuleert de hoofdhuid terwijl het Keravive Complex diep hydrateert en voedt met een exclusieve cocktail van peptiden, proteïnen en groeifactoren.   De behandeling bestaat uit drie sessies van een uur met een maand interval.

Net als de HydraFacial gezichtsbehandeling wordt het Keravive protocol in drie stappen uitgevoerd.

Tijdens fase 1 zorgt de HydraFacial Vortex (“aspiratie”)-  technologie dat vuil, talg en dode huid verwijderd worden. Ook de haarfollikels worden gereinigd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.  Dit alles op een heel ontspannende en pijnloze manier.

Fase twee bestaat uit het hydrateren en voeden van de hoofdhuid.  Er wordt een mix van vijf biomimetische groeifactoren en 2 huidproteïnen ingesluisd.

 • Epidermale groeifactor (EGF).
 • Vasculaire endotheliale groeifactor (VEGF).
 • Fibroblasten groeifactor (bFGF).
 • THYMOSIN BETA-4 (thymosine beta – 4).

Het dagelijks gebruik van HydraFacial Keravive Peptide Complex Spray (fase drie) verbetert de behandeling die in de kliniek wordt uitgevoerd en zorgt voor dagelijkse stimulatie en voeding van zowel de hoofdhuid als de haarfollikels.

Wat mag je verwachten?

De HydraFacial Keravive behandeling is pijnloos en relaxerend.  De dag van de behandeling kan je een licht verwarmend gevoel of lichte jeuk van de hoofdhuid ervaren.

De resultaten

HydraFacial Keravive zorgt voor een optimale productie van keratine, het stimuleert de bloedvaten en verbetert de microcirculatie met gezonder, dikker en volumineuzer haar tot gevolg!  Haar heeft natuurlijk tijd nodig om te groeien en een maand na de eerste sessie is verbetering zichtbaar.  Twee maanden na de derde sessie kan u spreken van een optimaal resultaat.

HydraFacial Keravive is ook een ideale voorbereiding op een PRP-behandeling en kan worden opgenomen in een globaal plan voor haarstimulatie en haargroei.

Enkele voor/na foto’s

Al onze prijzen

Kom je voor de eerste keer voor een hydrafacialbehandeling?

Boek dan de Meet & Treat.

Dit is inclusief een behandeling, intakegesprek, persoonlijk behandel -en productadvies en gratis staaltjes.

Zo kunnen wij jou het beste helpen!

Wil je geen advies, dan mag je ook meteen de gewenste behandeling aanduiden.

Al onze prijzen

Kom je voor de eerste keer voor een huidbehandeling?

Boek dan de Meet & Treat.

Dit is inclusief een behandeling, intakegesprek, persoonlijk behandel -en productadvies en gratis staaltjes.

Zo kunnen wij jou het beste helpen!

Wil je geen advies, dan mag je ook meteen de gewenste behandeling aanduiden.

 

€ 136 Al onze prijzen

Deze behandeling is geschikt voor: gedehydrateerde huid, geïrriteerde droge huid, couperose, rosacea, lichte vormen van acne. Resultaat: De Signature Face Lift vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

Al onze prijzen

Deze behandeling is geschikt voor: huid in hormonale disbalans, inflammatoire huidproblemen, gedehydrateerde huid, zwangere vrouwen.Resultaat: THE ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

Al onze prijzen

Deze behandeling is geschikt voor: pigmentvlekken, zonschade, melasma, vale huidskleur, acnelittekens, inflammatoire huidproblemen. Resultaat: De Lightening Lift behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

€ 96€ Al onze prijzen

Deze behandeling is geschikt voor: fijne lijntjes en rimpels , stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, geeft de huid een hoge dosis actieve werkstoffen, zorgt voor een fijnere huidstructuur.

€ 96€ Al onze prijzen

Wil jij liever een informatieve video die de werking uitlegt, dan onderstaande te lezen?

https://www.instagram.com/p/CGj6RJrAeHS/

Wil jij een gladdere, gereinigde, gehydrateerde en beschermde huid na slechts 1 behandeling?

Het gepatenteerde HydraFacial systeem en zijn serums zorgen ervoor.

Het principe

HydraFacial is uniek omdat het drie technieken samenbrengt in één behandeling. De microdermabrasie met gepatenteerde HydroPeel tips, serums die op verschillende aspecten van de huid inwerken en een uniek zuigsysteem.  Je mag na één enkele behandeling zichtbare resultaten verwachten.  Een algemeen gezonder huid is de basisinvulling van een HydraFacial behandeling. Maar dit toestel pakt ook specifieke huidproblemen aan zoals:

 • UV-schade
 • Acné
 • Acnélittekens
 • Fijne lijntjes en expressierimpels
 • Elasticiteit en stevigheid
 • Egale teint
 • Huidtextuur
 • Pigmentvlekken
 • Vette huid
 • Verwijde poriën
 • Zwarte puntjes
 • Oneven huid

Wil jij eerst een intakegesprek om te bekijken welke problemen we zullen aanpakken? Boek dan de meet & treatsessie (LINK NAAR PAGINA).

Hoe is een behandeling opgebouwd?

De HydraFacial behandeling bestaat uit vier fasen.

In fase één en twee gaan we een algemene reiniging en peeling toepassen op de huid.  De afgeschminkte huid wordt eerst onderworpen aan een iets zachtere reiniging van de opperhuid, waarbij dode huidcellen en talg worden verwijderd.   De peeling met een mengsel van salicylzuur en glycolzuur zorgt voor een zeer diepe reiniging van de poriën en verwijdert onzuiverheden.  Daarmee wenden we nieuwe opstoten van acné reeds af.

Fase drie is de extractiefase. Het opzetstuk zuigt pijnloos vacuüm op de huid en verwijdert alle zwarte puntjes en mee-eters uit de poriën.

Als vierde en laatste fase volgt de hydratatie.  De infusie van serums herstelt het huidoppervlak met antioxidanten op basis van krachtige peptiden en hyaluronzuur.  Het resultaat is een ontgifte, jongere en herstelde huidstructuur. HydraFacial biedt voor bovenstaande huidproblemen specifieke serums aan die deze problemen zullen verhelpen.

Onmiddellijk na de behandeling kan u make-up aanbrengen en uw normale activiteit hervatten.

Wat mag u verwachten?

De huid voelt na de eerste behandeling zachter en straalt.  De aanbevolen frequentie is één sessie per maand op de langetermijnresultaten te behouden.  De werking van uw verzorgingsproducten wordt bovendien versterkt omdat deze dieper in de huid kunnen binnendringen.

Maak afspraak BUTTON  – Contacteer ons voor meer info – BUTTON

€ vanaf 130 Al onze prijzen

Deze behandeling reinigt diep, extraheert en hydrateert de huid met behulp van serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

 

Al onze prijzen

Deze behandeling omvat alle essentiële functies van de Signature Hydrafacial + verlengde extracties om nog dieper te zuiveren en blauw led licht om de acne bacterie te doden.

 

 

Al onze prijzen

Deze behandeling omvat alle essentiële functies van de Signature Hydrafacial, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt via extra boosters en protocollen van Hydrafacial.

 

Booster 1: Age-Refinement,

dermabuilder boost om fijne lijntjes en rimpels te verminderen

 

 

OF

 

 

Booster 2: Radiance,

Britenol boost om het uiterlijk van donkere vlekken te verminderen.

 

 

Al onze prijzen

De Hydrafacial ervaring begint met een ontgiftingsproces door middel van lymfedrainage. Verder wordt een booster naar keuze toegevoegd om specifieke problemen aan te pakken. Als laatste wordt LED licht ingezet om de huid energie te geven en het verouderingsproces te vertragen.

 

 

Al onze prijzen

Ieder huidtype (normaal, gemengd, vet) kan tijdelijk gevoelig worden.
De parfumvrije, hypoallergene nieuwe serie met Eau Thermale Spa™**
is speciaal geformuleerd om de gevoelige huid de formules te bieden
die optimaal zijn afgestemd op de kwetsbaarheid van de huid.
Ontdek de nieuwe professionele behandeling in de cabine en de 5 verzorgingsproducten voor thuis.

Bij alle gelaatsverzorgingen is epilatie van de wenkbrauwen inbegrepen

Al onze prijzen

Deze behandeling is een echte booster voor de huid.
Ze omvat een fase van grondige reiniging en is ideaal als afzonderlijke behandeling of als voorbereiding op een kuur van de Intensieve Instituutbehandeling Sothys Treatement Intensif Jeunesse of Sothys Treatement Intensif Hydra 3HA om de huid weer stralend en energiek te maken.

Bij alle gelaatsverzorgingen is epilatie van de wenkbrauwen inbegrepen

€ 99 Al onze prijzen

Sinds 2006 heeft Sothys een evenement gecreëerd door 2 keer per jaar een seizoensbehandeling uit te brengen.

Een cocoonbehandeling die de bioritmen van de huid respecteren. Voor de verzorging van dit seizoen… kijk bij acties.

Bij alle gelaatsverzorgingen is epilatie van de wenkbrauwen inbegrepen

€ 99 Al onze prijzen

So polish, een wonderbaarlijke Gel-nagellak die:

 • uw nagels helpt te verstevigen én groeien
 • niet scheurt, niet breekt, en niet afpelt
 • er 21 dagen perfect uitzien!
 • heel natuurlijk oogt
€ 40 Al onze prijzen