Hydrafacial

 

 

Een HydraFacial behandeling is niets dan goeds voor uw huid.  Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert je huid met een infusie van antioxidanten, peptides, zuren en hyaluronzuur. Het is geen agressieve of chirurgische behandeling.  HydraFacial is kalmerend, hydraterend, niet irriterend, meteen effectief en lang blijvend. De gebruikte serums richten zich op allerlei huidproblemen zoals UV-schade, verwijde poriën, zwarte puntjes, acné en acnélittekens, pigmentvlekken, oneven huid, lijntjes en rimpels. Het herstelt uw huid én verbetert de kwaliteit van uw huid.HydraFacial is geschikt voor elk huidtype, meer dan dat zelfs.

Voor specifieke huidproblemen zoals een vette huid met acné en verouderde huid zijn er meerdere serums beschikbaar, op maat voor elk huidprobleem.  Het resultaat van deze verzorging is onmiddelijk zichtbaar na de behandeling en blijft nog 1 maand zichtbaar. We raden u aan om deze behandeling om de 4 weken te herhalen.

https://www.instagram.com/p/CGj6RJrAeHS/

Kom je voor de eerste keer voor een hydrafacialbehandeling?

Boek dan de Meet & Treat.

Dit is inclusief een behandeling, intakegesprek, persoonlijk behandel -en productadvies en gratis staaltjes.

Zo kunnen wij jou het beste helpen!

Wil je geen advies, dan mag je ook meteen de gewenste behandeling aanduiden.

Al onze prijzen

Deze behandeling reinigt diep, extraheert en hydrateert de huid met behulp van serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

 

Al onze prijzen

Deze behandeling omvat alle essentiële functies van de Signature Hydrafacial + verlengde extracties om nog dieper te zuiveren en blauw led licht om de acne bacterie te doden.

 

 

Al onze prijzen

Deze behandeling omvat alle essentiële functies van de Signature Hydrafacial, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt via extra boosters en protocollen van Hydrafacial.

 

Booster 1: Age-Refinement,

dermabuilder boost om fijne lijntjes en rimpels te verminderen

 

 

OF

 

 

Booster 2: Radiance,

Britenol boost om het uiterlijk van donkere vlekken te verminderen.

 

 

Al onze prijzen

De Hydrafacial ervaring begint met een ontgiftingsproces door middel van lymfedrainage. Verder wordt een booster naar keuze toegevoegd om specifieke problemen aan te pakken. Als laatste wordt LED licht ingezet om de huid energie te geven en het verouderingsproces te vertragen.

 

 

Al onze prijzen