Permanente ontharing

Naast de traditionele ontharing door middel van hars biedt Dag en Dauw de nieuwste techniek aan op het gebied van verwijderen van ongewenste haren.
LIGHT SHEER Diode laser system

Laserontharing is vandaag een ervaren en bewezen techniek. Een aantal wetenschappelijke onderzoeken bewijzen op een afdoende manier dat ongewenste haren zeer efficiënt en op betrouwbare en comfortabele manier kunnen worden verwijderd. Bovendien worden de huidstextuur en -kwaliteit door de laserbehandelingen verbeterd. In principe kunnen alle lichaamsdelen met haargroei behandeld worden
Werkingsmechanisme

De hoog intensiteit laserstraal werkt in op de melanine, het pigment verantwoordelijk voor de haarkleur. Blonde of kleurloze kunnen niet in aanmerking komen. De straalenergie wordt thermische energie dat op een selectieve manier de haarcellen vernietigd. Om de opperhuid niet te beschadigen heeft de laser een gekoelde tip (°5). De koeling beschermt de huid, geeft een aangenaam gevoel tijdens de behandeling en beperkt de pijnprikkel die door de opwarming wordt veroorzaakt. Alle huidtypes kunnen behandeld worden vanaf huidtype 1 – de heel lichte huid – tot huidtype 6 – de heel donkere huid.