Hydrafacial Keravive

Ben jij bezorgd om uitdunnend of beschadigd haar? Dan is het van cruciaal belang om je hoofdhuid gezond te maken.

Deze klinische behandeling, in combinatie met een spray voor dertig dagen, zorgt hiervoor.

Het principe

De gezondheid van de hoofdhuid ligt zeer vaak aan de basis van beschadigd of uitdunnend haar.   De HydraFacial Keravive behandeling is een gloednieuwe behandelingsmethode die op ontspannende manier zorgt voor een diepe reiniging, het voeden en het hydrateren van de hoofdhuid.   

Dit zorgt op zijn beurt voor dikker en gezonder haar.   De technologie van HydraFacial zorgt voor het insluizen van een mix van peptiden en groeifactoren van de nieuwste generatie.

Maar wat zijn oorzaken van een gebrekkige gezondheid van de hoofdhuid?

  • Verstopte haarzakjes
  • Ophooping van dode huidcellen.
  • Slechte doorbloeding
  • Droge hoofdhuid

Het resultaat is beschadigd en uitdunnend haar.

Hoe is de behandeling opgebouwd?

De HydraFacial technologie reinigt, exfolieert en stimuleert de hoofdhuid terwijl het Keravive Complex diep hydrateert en voedt met een exclusieve cocktail van peptiden, proteïnen en groeifactoren.   De behandeling bestaat uit drie sessies van een uur met een maand interval.

Net als de HydraFacial gezichtsbehandeling wordt het Keravive protocol in drie stappen uitgevoerd.

Tijdens fase 1 zorgt de HydraFacial Vortex (“aspiratie”)-  technologie dat vuil, talg en dode huid verwijderd worden. Ook de haarfollikels worden gereinigd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.  Dit alles op een heel ontspannende en pijnloze manier.

Fase twee bestaat uit het hydrateren en voeden van de hoofdhuid.  Er wordt een mix van vijf biomimetische groeifactoren en 2 huidproteïnen ingesluisd.

  • Epidermale groeifactor (EGF).
  • Vasculaire endotheliale groeifactor (VEGF).
  • Fibroblasten groeifactor (bFGF).
  • THYMOSIN BETA-4 (thymosine beta – 4).

Het dagelijks gebruik van HydraFacial Keravive Peptide Complex Spray (fase drie) verbetert de behandeling die in de kliniek wordt uitgevoerd en zorgt voor dagelijkse stimulatie en voeding van zowel de hoofdhuid als de haarfollikels.

Wat mag je verwachten?

De HydraFacial Keravive behandeling is pijnloos en relaxerend.  De dag van de behandeling kan je een licht verwarmend gevoel of lichte jeuk van de hoofdhuid ervaren.

De resultaten

HydraFacial Keravive zorgt voor een optimale productie van keratine, het stimuleert de bloedvaten en verbetert de microcirculatie met gezonder, dikker en volumineuzer haar tot gevolg! 

Haar heeft natuurlijk tijd nodig om te groeien en een maand na de eerste sessie is verbetering zichtbaar.  Twee maanden na de derde sessie kan u spreken van een optimaal resultaat.

HydraFacial Keravive is ook een ideale voorbereiding op een PRP-behandeling en kan worden opgenomen in een globaal plan voor haarstimulatie en haargroei.