Tinneke Pouilliers van schoonheidsinstituut Dag & Dauw te Asse is één van de 5 finalisten van de wedstrijd schoonheidsspecialiste van het jaar 2017. Na eerder succes in o.a. Nederland wordt deze wedstrijd ook in België voor de eerste maal georganiseerd.
Een vakjury bestaande uit Willeke Buysse (etalagiste), Christine Huybrechts (schoonheidspecialiste – 30 jaar ervaring), Sylvia Silvester (beautyjournaliste), Vicky Vermeiren (businesscoach beauty) & Albert Zweers (verantwoordelijke beroepsvereniging voor bio – esthetiek) kreeg de verantwoordelijkheid, om uit een massa inzendingen uit heel Vlaanderen, 5 genomineerden te selecteren.

De jury baseerde zich op uitgebreid dossier waarin de kandidaten niet alleen zichzelf en hun zaak moesten voorstellen, maar waarin ze ook moesten antwoorden op een resem kritische vragen omtrent hun visie, doelstellingen en toekomstplannen. Een mysteryshopper vervolledigde de evaluatie en niet veel later kreeg Tinneke Pouilliers van schoonheidsinstituut Dag & Dauw te horen dat ze één van de uitverkorenen was.
Op 18 september werden de 5 genomineerden in Antwerpen verwacht voor een finale presentatie van hun dossier. Deze presentatie ging door in het historische gebouw van de gekende binnenhuisarchitect Pieter Porters.
De kers op de taart volgt op 16 november wanneer de finale plaatsvindt in de stadsfeestzaal te Antwerpen. Die avond wordt de schoonheidsspecialiste van het jaar bekend gemaakt tijdens een gala-avond.
Laat ons hopen dat deze handelaar uit Asse zich deze mooie titel mag toe-eigenen en een heel jaar lang deze sector mag vertegenwoordigen.
Duimen maar!

 

 

 

We verwijzen graag door naar de lopende promoties op onze shop.

https://www.dagendauw.be/shop/product-tag/solden/

Deze kan je evenzeer bestellen in het instituut.