Huidverbetering

Heb je last van;

  • Acne en acnelittekens
  • Pigmentatie
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes
  • Coupe-rose en rosacea

of wil je gewoon een glowy skin? Dan zijn de image skincare peelings iets voor jou

 

Het wordt Chemische peeling genoemd, maar in werkelijkheid is er niks chemisch aan. De peelings waarmee we werken, zijn allemaal van natuurlijke ingrediënten gemaakt en volkomen veilig.

De Image Skincare peelingen werken op je diepere, levende huidlaag, waardoor de celstructuur van je huid radicaal wordt verbeterd.

We starten met een intake gesprek en kijken naar de conditie, de noden en wensen van de huid voor we een behandeling starten.

Bij deze behandelingen is het belangrijk om een speciaal “huiddieet” thuis te volgen om jouw huid optimaal te kunnen verbeteren.

De combinatie tussen de behandeling en het gebruik van IMAGE Skincare thuisproducten zal het resultaat bepalen. Volg het
advies zorgvuldig op.

 

Wat kan je verwachten na een peeling?

De behandeling die je ontvangt is een klinische behandeling en dient om te exfoliëren of om de dode cellen van de bovenste huidlaag te verwijderen.

Tijdens de behandeling kun je tijdelijk een prikkend of warm gevoel ervaren. Dit zal binnen een paar minuten verdwijnen.

Afhankelijk van de peelbehandeling en de kwaliteit van de huid, kan de huid wat droog en trekkerig aanvoelen.

Wanneer mag je een peeling behandeling NIET ondergaan:

  • Het gebruik van Roaccutane
  • Een open huid
  • Eczeem
  • Zwangerschap
  • Overgevoeligheid voor de peelvloeistof

Help! Mijn huid wordt juist onrustiger na de peeling

Het kan voorkomen dat je huid na de peeling onzuiverder wordt. Dit is een hele normale reactie. Met de peeling zetten we namelijk je huidcellen aan het werk en hierdoor gaat je huid sneller nieuwe cellen aanmaken.

Oude cellen komen langzaam naar het oppervlak, maar brengen ook de onzuiverheden die in je diepere huidlagen zitten mee naar boven.

Geef je huid de tijd om te herstellen, het is het wachten absoluut waard!

Kom je voor de eerste keer voor een huidbehandeling?

Boek dan de Meet & Treat.

Dit is inclusief een behandeling, intakegesprek, persoonlijk behandel -en productadvies en gratis staaltjes.

Zo kunnen wij jou het beste helpen!

Wil je geen advies, dan mag je ook meteen de gewenste behandeling aanduiden.

 

€ 136 Al onze prijzen

Deze behandeling is geschikt voor: gedehydrateerde huid, geïrriteerde droge huid, couperose, rosacea, lichte vormen van acne. Resultaat: De Signature Face Lift vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

Al onze prijzen

Deze behandeling is geschikt voor: huid in hormonale disbalans, inflammatoire huidproblemen, gedehydrateerde huid, zwangere vrouwen.Resultaat: THE ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

Al onze prijzen

Deze behandeling is geschikt voor: pigmentvlekken, zonschade, melasma, vale huidskleur, acnelittekens, inflammatoire huidproblemen. Resultaat: De Lightening Lift behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

€ 96€ Al onze prijzen

Deze behandeling is geschikt voor: fijne lijntjes en rimpels , stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, geeft de huid een hoge dosis actieve werkstoffen, zorgt voor een fijnere huidstructuur.

€ 96€ Al onze prijzen